Selecteer een pagina

Deelnemers Flaks Tarifa juni 2015

Leer hier de Flakswerkers kennen van Flaks Tarifa in juni! Deze lijst van ondernemers zal de komende weken nog worden aangevuld…

Stijn Veeger

Stijn heeft al vele ondernemingen op zijn naam staan. Het succesvolle MobilePioneers is inmiddels verkocht, maar Stijn is nog steeds founder en eigenaar van Wingman en tvgids.tv

Wie ben jij? Gezellige sportieve ondernemende commerciële creatieve dromer.

www.tvgids.tv
www.wingman.do

Jan Jongboom

Jan is een freelance software developer en Firefox OS expert. Hij is een bekend spreker op grote tech-conferenties en ‘evangelist’ van Firefox OS, HTML5 development en offline web-applicaties.

Wie ben jij? Open source ontwikkelaar, professioneel bierdrinker, natuurtalent voor kiten

www.janjongboom.com
janos.io

Jeroen Dingemans

Jeroen is oprichter van Dingeneering. Een bedrijf dat zich specialiseert in op maat gemaakte automatisering voor agrobusiness en industrie.

Wie ben jij? Sportieve reislustige ondernemer. Actief in de industriële automatisering. Werk aan veel verschillende ontwikkelingen waaronder precisie GPS. Bijna twee jaar actief met het kitesurfen. Het kan me niet gek genoeg gaan 🙂

www.dingeneering.nl

Chris Boer

Chris is oprichter van GetMagented, een bedrijf dat Magento webshops bouwt en onderhoudt.

Wie ben jij? Ik ontwikkel al een paar jaar Magento webwinkels, en probeer dit zo goed mogelijk te combineren met mijn grote passie reizen. Half jaar in Fiji gewoond/gewerkt. Daarnaast avontuurlijk ingesteld. Fanatiek duiker, en – sinds de vorige Flaks in Tarifa – ook begenadigd kitesurfer 🙂

www.getmagented.nl

Roald Dijkstra

Roald is freelance interaction developer. Founder van Babbletics en mede-eigenaar van Ideedropper en Onderstroom. Ideedropper is een online platform voor idee-management en Onderstroom is een crowdfunding website voor Nederlandse design-talenten.

Wie ben jij? In mijn dagelijkse leven houd ik me bezig als freelance interaction developer. De vrijheid en flexibiliteit van een freelancer past goed bij mij om de overige tijd mooi vol te plannen met leuke, sociale en/of sportieve activiteiten. Ik ben lid geweest van de surfvereniging Hardboard in Enschede en heb in Marokko mijn eerste kitemeters gemaakt.

www.babbletics.nl

Remco Houtkamp

Remco is sinds 2007 actief als zzp-er en is per vorig jaar twee nieuwe bedrijven gestart. Joinuz Omgeving en Recht en planNL.

www.plannl.nl
omgeving.joinuz.nl

 

Tido Jansen

Tido is eigenaar van het zeer succesvolle EuroTravelSports Nederland en biedt verschillende reizen aan rond sportevenementen. Zie onder andere: www.eurotravelsports.nl; hockey-travel.com & www.Equipovoetbalreizen.nl.

Wie ben jij? Eigenaar van het snelst groeiendende bedrijf in sportreizen. Kortom een sportieve ondernemer die zijn surfkwaliteiten nog wat wil op nog wat poetsen en stiekum best wat werk ook moet verzetten 😉

www.eurotravelsports.nl
www.hockey-travel.com
www.Equipovoetbalreizen.nl

Pablo van Gastel

Pablo is eigenaar van Nu: Amsterdam, een creatief netwerk dat zich bezig houdt met merkidentiteiten en creatieve communciatie voor merken en ondernemers.

Wie ben jij? Ondernemer in creatieve industrie, design, online, branding. Netwerker. Goede balans werk-prive. Medium gevorderde kitesurfer. Kantoor vanuit SPACES in Amsterdam.

www.nuamsterdam.nl

Bas Kooijmans

Bas is mede-eigenaar van Bureau Tromp, een bedrijf dat zich specialiseert in het verbeteren van bedrijfs- en organisatieprocessen middels het LEAN principe. Hij geeft trainingen en is conultant voor bedrijven en organisaties die een efficientieslag willen maken.

www.bureautromp.nl

Jornt Wouda

Jornt is freelance Managing consultant bij House of Interest en is vooral werkzaam op het vlak waar bedrijfsvoering en informatietechnologie samenkomen. Hij heeft uitgebreide kennis met betrekking tot management, strategie, efficiënte bedrijfsvoering en technologie.

Suzanne van der Veeken

Suzanne is reisblogger en duurzaam toerisme consultant. Ze wordt enorm enthousiast van alles outdoors en oceaan. Reeds 9 jaar reist, werkt en onderneemt Suzanne vanuit alle uithoeken van de wereld. Tarifa is nu haar basis speelplaats.

Wie ben jij? Enthousiast, sportief, avontuurlijk, levensgenieter, ondernemer en nog veel meer 🙂 www.destinationxploration.com www.ceanxploration.com

Elmar Haker

Elmar is digitale marketeer en wordpress-specialist en heeft een passie voor reizen en ondernemerschap. Sinds enkele jaren ondersteunt hij – locatie-onafhankelijk – via internet zijn klanten vanaf de mooiste plekken op de wereld.

Wie ben jij? Een digitale ondernemer zonder grenzen 😉

www.globaltradeproject.com
www.sumofparts.nl
www.flaks.nl