Selecteer een pagina

Flexwerk-Vakantie voor ondernemers

Corralejo, Fuerteventura – 5 t/m 15 november

Flexwerken, Zakelijke inspirate. Sporten en Yoga

10 dagen van flexwerken, inspiratie en sporten

Samen met gelijkgestemde ondernemers – 5 t/m 15 november

Flexwerken

Er even helemaal tussenuit terwijl je gewoon door kunt werken vanuit het buitenland. Een perfecte mogelijkheid om deze ‘levensstijl’ eens uit te proberen met andere ondernemers.

Zakelijke inspiratie

Samen met een groep gelijkgestemde ondernemers breid je je netwerk uit, worden nieuwe ideeën geboren en beleef je inspirerende weken. Een echte boost voor je onderneming.
A

Sport en Yoga

Flaks wordt georganiseerd voor sportieve ondernemers met een “It’s not a business, but a way of life”-instelling. Samen gaan we kitesurfen, golfsurfen, windsurfen, yoga’en etc. Gaaf dus!
Geweldig en uniek concept om samen met andere ondernemers je meest favoriete hobby uit te oefenen. Het programma met de ondernemers was zeer interessant en leerzaam. Daarnaast was er alle vrijheid om te gaan kitesurfen of je eigen invulling aan de flaksweek te geven. Ik had het niet willen missen!
Henry Kruissing, Flakswerker 2014

XLIM Solutions

flakslogo

Wat is Flaks?

Flaks betekent ‘geluk’ in het Noors. Het is opgericht met de gedachte dat ondernemers steeds meer locatie-onafhankelijk zijn en dat internet ook aanwezig is op de mooiste plekken van de wereld. Wij organiseren avontuurlijke flexwerkvakanties voor ondernemers.

Samen een onvergetelijke ervaring in een inspirerende en sportieve setting, terwijl je kunt flexwerken FLAKSwerken onder een palmboom. Dat is Flaks!

Jij regelt je laptop, wij regelen de rest!

Flakswerken in Fuerteventura

Fuerteventura betekent “sterke wind”. Het is dan ook één van de meest bekende wind- en kitesurf bestemmingen in Europa. Net als andere Canarische eilanden kenmerkt Fuerteventura zich door een vulkanisch landschap. Dat het een Spaans eiland is, is vooral te merken aan het lekkere eten en de gezellige sfeer. Vooral Corralejo, waar wij zitten, is levendig en laidback. Corralejo ligt in het noorden van het eiland met een prachtig uitzicht op Lanzarotte en vulkaanbergen.

Het outdoor eiland van Spanje

Vanwege de ligging en het lavagesteente leent Fuerteventura zich uitstekend voor allerhande outdoor sporten zoals mountainbiken, trailrunning, duiken, SUPpen en natuurlijk golfsurfen, windsurfen en kitesurfen. Deze 10 dagen in november is een perfecte tijd om in Corralejo te zijn. De barretjes zijn gezellig vol met veel lifemuziek, de temperatuur is nog steeds zomers en we zitten nog mooi voor de kerstdrukte! Op de Flakswerkvakantie is iedere sportieveling welkom: van de absolute kitesurf beginner tot de doorgewinterde windsurf pro!

Waarom Fuerteventura?

Top Temperatuur

Levendig & Laidback

Bijzondere locatie

Flexwerk Faciliteiten

90% Winddagen

Ongerepte natuur

Water & Outdoor sport

Goedkoop bereikbaar

Check it out

[srizonfbalbum id=6]

Wij bieden

Sfeervolle Accommodatie

Wij hebben een sfeervolle accommodatie geregeld in één van de mooiste resorts van Corralejo. Het is gelegen op een top-locatie op 10 minuten lopen van het centrum van Corralejo en het strand. Je kunt kiezen voor een privé of gedeeld luxe appartement. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een terras met uitzicht op de tropische tuin en zwembad.

Comfortabele werkplek

In het resort zorgen wij voor voldoende comfortabele werkplekken, zodat je altijd aan je project kunt werken. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om in de tuin of langs het zwembad je business te runnen of te brainstormen met de andere Flaksdeelnemers.

Inhoudelijk Programma

Omdat we allemaal een eigen onderneming hebben met verschillende doelen, hebben we inhoudelijke bijeenkomsten waarin we elkaars ondernemingsdoelen beter leren kennen en elkaar helpen en inspireren deze doelen te behalen.

Netwerk programma

Naast het Flakswerken organiseren we verschillende gezellige en nuttige bijeenkomsten om het maximale uit het Flakswerken te halen en vooral ook op een leuke manier de mede Flaksers te leren kennen.

Kitesurfen, Yoga & Outdoor

Het resort ligt op een toplocatie voor kitesurf, windsurf en golfsurf-fanaten. Wij bieden FLAKS Korting op lessen en verhuur van watersport en outdoor materiaal. Voor niet-watersporters zijn de outdoor mogelijkheden ook enorm. Daarnaast zullen we voor liefhebbers yoga-sessies organiseren en kun je met Flaks-korting een yoga-course volgen.

Een levenlang netwerk van sportieve ondernemers

Flaks is meer dan alleen deze ene ervaring in Fuerteventura. Veel van onze deelnemers komen terug om nog een keer mee te doen, maar ook in Nederland organiseren we bijeenkomsten waarbij je andere Flaksers kunt leren kennen. Naast de Flaks-reünie’s die wij organiseren, wordt er onderling ook veel afgesproken om elkaar te bezoeken en samen te gaan kitesurfen. Door mee te gaan met Flaks wordt je dus ook onderdeel van een super leuk netwerk van sportieve ondernemers.
[srizonfbalbum id=7]

De Flaks-locatie in Corralejo

Faciliteiten

 • Wifi
 • Zwembad
 • Douches, Toiletten
 • Keuken
 • Magneton, waterkoker
 • Tropische Tuin
 • Terras
 • Restaurant, bar
Omgeving

 • Relaxte beachclubs
 • Goede restaurant opties
 • Live muziek en events
 • Buiten bar
 • Parkeerplekken
 • Goed gelegen t.o.v. kite-/surf-locaties
 • Kitestrand op 10 minuten lopen

Pakket-opties Flakswerken (10 dagen, 5 t/m 15 november)

Gold ticket

Een eigen appartement met tweepersoons bed, eigen badkamer, eigen toilet, eigen keuken, eigen terras.

Inclusief
Werkplek met WIFI
Ontbijt en Lunch
3 diners
1. Tapas-night
2. BBQ-night
3. Flaks-night
3 inspiratie-meetups
Kennismakings-bijeenkomst
Business-efficiëntie meetup
Fuerteventura ondernemers-gathering

Prijs: € 970

Tijdelijk: € 850

Silver ticket

Een gedeeld appartement met een andere Flakser. Een eigen bed in een gedeelde kamer. Gedeelde douche, toilet en keuken.

Inclusief
Werkplek met WIFI
Ontbijt en Lunch
3 diners
1. Tapas-night
2. BBQ-night
3. Flaks-night
3 inspiratie-meetups
Kennismakings-bijeenkomst
Business-efficiëntie meetup
Fuerteventura ondernemers-gathering

Prijs: € 670

Tijdelijk: € 530

Bronze ticket

Je regelt je eigen accommodatie, maar doet wel mee met het Flaks programma en maakt gebruik van de werkplek en faciliteiten.

Inclusief
Werkplek met WIFI
Lunch
3 diners
1. Tapas-night
2. BBQ-night
3. Flaks-night
3 inspiratie-meetups
Kennismakings-bijeenkomst
Business-efficiëntie meetup
Fuerteventura ondernemers-gathering

Prijs: € 350

Tijdelijk: € 250

* Alle bedragen exclusief BTW
* Zolang de ‘voorraad’ strekt: first come, first served

Flaks Fuerteventura start in…

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat zit er in het pakket per week?

Praktische informatie

Ontbijt EN lunch

BBQ-night

Flaks-night

Werkplek met koffie/thee

Tapas-night

Ondernemers gathering

 • De Flaks-accommodatie heeft een keuken en een terras.
 • Iedere accommodatie heeft een koelkast voor zelf meegebrachte eten/drinken en er is een gezellige bar in het resort aanwezig.
 • Vervoer is niet inbegrepen. Je kunt goedkoop op Fuerteventura vliegen en vanaf daar gemakkelijk naar Corralejo komen. Je krijgt meer informatie nadat je bent aangemeld.
 • Kite/surf/windsurf materiaal en eventuele lessen zijn niet inbegrepen (Kitelessen, kite verhuur, Crosscountry Mountainbikes, SUP boards, Surfboards). Het regelen ervan doen we graag. Wij hebben goede deals met de beste aanbieders.
 • Als je je inschrijft krijg je meer informatie en de factuur. Je plaats is veilig op het moment dat de factuur betaald is.
 • Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten facebook groep.
 • We hebben capaciteit voor maximaal 12 flakswerkers en van de accommodaties is het aantal beperkt. First come, first served!

Zakelijke factuur

Flaks factureert je alleen voor kosten die je maakt ten gunste van jouw onderneming (zoals de flexwerkplek, het internet, de accomodatie, de netwerkbijeenkomsten en eten en drinken bij de flexwerkplek). Kosten die je voor je eigen vrijetijdsbesteding maakt (bijvoorbeeld het huren van kitespullen) zijn niet inbegrepen. Zo kun je duidelijk scheiden wat aftrekbaar is van de belasting en wat niet.

Optioneel extra in het pakket

Yoga lessen

Fuerteventura staat naast watersport eiland ook bekend om de vele mensen die hier heen komen om yoga te beoefenen. In Corralejo hebben wij een professionele partner die tegen Flaks-korting yoga-lessen aanbiedt voor zowel gevorderde als beginnende yoga’ers.

Geef bij het aanvragen van je ticket aan dat je hier interesse in hebt en we sturen je meer informatie.

Kite-, golf- of windsurf lessen

Ook voor beginnelingen is Fuerteventura een super mooie plek om een nieuwe watersport te leren. Onze professionele partner in Corralejo verhuurt verschillende sport-uitrustingen en biedt tegen een gereduceerd Flaks-tarief ook les-pakketten aan.

Geef bij het aanvragen van je ticket aan dat je hier interesse in hebt en we sturen je meer informatie.

Jouw Profiel

Je bent ondernemer

Je bent sportief

w

Je bent sociaal

Je bent avontuurlijk

Facilitators

Elmar Haker

Elmar is digitale marketeer en wordpress-specialist en heeft een passie voor reizen en ondernemerschap. Sinds enkele jaren ondersteunt hij – locatie-onafhankelijk – via internet zijn klanten vanaf de mooiste plekken op de wereld.

Founder van de volgende initiatieven
Global Talent Project: een initiatief om talentvolle creatievelingen in ontwikkelingslanden in de digitale spotlight te zetten.
Sum of Parts: een gezamenlijk initiatief in Utrecht om zelfstandige ondernemers bij elkaar te brengen om hun onderneming te versterken en te verbeteren.
Flaks: Met een groep gelijkgestemde ondernemers flexwerken op de mooiste plekken in de wereld en elkaar helpen en inspireren om de ondernemersdoelen te behalen in combinatie met een super gave (sportieve) ervaring.

André Gussekloo

André is SEO specialist, tekstschrijver en parttime redacteur. Hij werkt al jaren vanuit de mooiste plekjes in de wereld, maar heeft sinds een tijdje een vaste basis gecreëerd op Lanzarotte (het eiland naast Fuerteventura). Op zijn blog werkenvanuithetbuitenland deelt hij zijn eigen verhaal en dat van interessante andere locatie-onafhankelijk ondernemers die – uiteraard – werken vanuit het buitenland. Momenteel werkt hij samen met Esther Jacobs aan zijn nieuwe boek: Digital Nomad book

Oprichter van WerkenVanuitHetBuitenland.nl

Wat deelnemers zeggen

Echt een aanrader! Ideale mix van vakantie en toch nuttig bezig zijn!
Rudolf Jurgens

Triple IT

Ik bleef uiteindelijk een week langer. Dat zegt denk ik wel genoeg!
Bas Foole

Resolution

Ik heb nog nooit zo’n mooie werkplek gehad als dit. Voor iedere kitesurfer is het een droom om zo te kunnen werken.

Yousef El-Dardiry

TweetBeam

Leuke tijd gehad. Goede mix tussen werk en ontspanning. Inspirerende omgeving en deelnemers.
Wouter de Winter

Clansman

Zat nog twee weken met mijn kop in Tarifa terwijl ik al in NL was. Vond het echt super!
Jasper Lesuis

ViaVector

Flaks is cool. Zoals geluk bedoeld is. Samen met andere ondernemers sparren, genieten en ontwikkelen. En dat in de zon, op het strand of op het water. Werken en vakantie gaan samen. Flaks is het bewijs!
Michiel van Buuren

Van Buuren Holding BV

Wil je van 5 t/m 15 november mee?

Gaaf! Uiteraard willen we iedere Flakswerker van te voren even leren kennen om te kijken of je inderdaad voldoet aan onze voorwaarden. Zo kunnen we garanderen dat we echt met een groep gelijkgestemden deze toffe ervaring gaan delen. Als de inschrijving geopend is zal aan de rechterkant het intake-formulier zichtbaar zijn. Na invulling zullen we je zo snel mogelijk laten weten of je mee kunt Flakswerken!

Neem Contact op als je vragen hebt!

De inschrijving is geopend!Voornaam
E-mailadres *
Geboortedatum
Telefoonnummer
LinkedIn
Twitter
Website
Wie ben jij in 50 woorden? *
Voorkeur ticket
Vragen of Opmerkingen


Hasta Pronto!