Selecteer een pagina

Locatie-onafhankelijk klanten werven met jouw onderneming?

Leer samen met een groep gelijkgestemde Nederlanders vanuit Málaga (Spanje) alles over online ondernemen. Jij jouw laptop, wij regelen de rest!
Flakswerken in Malaga - Juni 2014

Vorm een online strategie

Implementeer een bewezen online marketingstrategie waar je ook op de lange termijn van profiteert!

Overtuig met marketing-tools

Je leert geraffineerde tools gebruiken om bekend te worden bij een relevante doelgroep en hen te overtuigen klant te worden!

Blijf inkomen genereren

Je leert alles wat je nodig hebt om een nomadische levensstijl en een goed inkomen te kunnen combineren.

Nieuwe vrienden

Je verbreedt niet alleen je professionele netwerk, je krijgt ook nieuwe ondernemende vrienden die je gaan helpen en inspireren om jouw doelen te behalen.

Betere skills

Leer hoe je jouw plannen het beste kunt verwoorden om je doelgroep te overtuigen en hoe je anderen kunt coachen hetzelfde te bereiken.

Een onvergetelijke ervaring

Naast het flakswerken wordt het samen met de groep ook genieten van tapas, feestjes, strand en een Andalusië zoals je het nog nooit hebt gezien!

Kies jouw cursus

A. Cursus website maken (2 weken)

Een website is veel meer dan een digitaal uithangbord. Het is een uitstekende marketing-tool die op de juiste manier ‘afgesteld’ moet worden om de bezoeker te bewegen een bepaalde actie te laten doen (klant worden/inschrijven voor je nieuwsbrief/etc.). Maak in deze cursus niet alleen je eigen website, maar leer deze ook zelfstandig te onderhouden in wordpress. Het resultaat zal veel meer zijn dan een simpel digitaal uithangbord: een marketingtool waar je nog jaren klanten mee zult trekken.

Programma:

  • 4 workshops en uitwerk-opdrachten (deels individueel)
  • 4 ‘Sum of Parts’-bijeenkomsten met alle Flakswerkers
  • Gedurende de volle twee weken samen met gelijkgestemde ondernemers flexwerken en elkaar helpen de doelen te behalen.

B. Cursus online marketing (2 weken)

Wil je het bouwen van je website uitbesteden? Of heb je al een website? Dan kun je met deze cursus een geraffineerde online marketing strategie implementeren. Daarnaast leer je gebruik te maken van verschillende online marketing tools om zoveel mogelijk onder de aandacht te komen van je doelgroep. Ook weet je na deze twee weken precies hoe je je doelgroep moet aanspreken om klant bij je te worden en leer je hoe je geautomatiseerd geld kunt blijven verdienen met jouw onderneming.

Programma:

  • 4 workshops en uitwerk-opdrachten (deels individueel)
  • 4 ‘Sum of Parts’-bijeenkomsten met alle Flakswerkers
  • Gedurende de volle twee weken samen met gelijkgestemde ondernemers flexwerken en elkaar helpen de doelen te behalen.

Samen met gelijkgestemde ondernemers

Als zelfstandig ondernemer doe je ondernemen in eerste instantie alleen. Met jou valt of staat het concept. Toch is goede begeleiding in het begin van cruciaal belang om onnodige kosten en tijd te besparen. Bij het opstarten van je onderneming hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden, maar ben je veel meer gebaat bij het implementeren van werkende online marketing-strategieën. In onze workshops leer je samen met gelijkgestemden alles wat je nodig hebt. Daarnaast helpen alle ondernemers die meedoen aan het programma tijdens regelmatige bijeenkomsten (naar het Sum of Parts model) ook elkaar om de doelen te behalen. Zo krijg je feedback van anderen, breid je razendsnel je netwerk uit en houd je elkaar scherp.

Regelmatig bijeenkomen en in dezelfde omgeving werken met gelijkgestemde ondernemers geeft me niet alleen veel energie, het zorgt er ook voor dat ik meer uit mijn onderneming kan halen. Samen helpen we elkaar stappen te zetten als ondernemer. Veel leuker dan alleen en effectiever!

Marijke van ES, deelnemer Sum of Parts

Leer van Oegandese ondernemers en elkaar

Flexibel programma

Omdat iedere Flakswerker met zijn/haar eigen onderneming of concept bezig zal zijn, bieden we een zo flexibel mogelijk programma, zodat je zoveel mogelijk vrijheid hebt om te doen wat je wilt. Vervoer, eten en drinken zijn niet inbegrepen in het programma en je kunt dus zelf kiezen of je met een goedkope Ryanair vlucht komt of misschien toch met je eigen vervoermiddel. Daarnaast ben je vrij om samen met de groep gezellig aan de tapas te gaan of gewoon een avondje zelf je eten te koken. Zo kunnen wij het goedkoop houden en houd jij controle over je budget!

Wat inclusief is:

Uitstekende accommodatie

Een 1-persoons kamer op een top-locatie in Málaga met wifi, een gezellige omgeving, goede sanitaire voorzieningen en in de buurt van de gezamenlijke werkplek.

Comfortabele werkplek

In Málaga hebben wij een eigen werkruimte met perfect internet en een uitstekende centrale ligging!

Sum of Parts

We willen nadrukkelijk focussen op de kwaliteit van jouw onderneming. We bieden daarom ook een programma naar het Sum of Parts model: regelmatige bijeenkomsten waarin alle ondernemers elkaar helpen met het behalen van de doelen.

Marketing workshops

Alle geheimen over online marketing worden ontrafeld en je gaat naar huis met een geraffineerde online marketing-strategie en digitale knapzak vol tools en tips.

Extra bij het Flaks werken in Málaga

Spaanse les!

Ieder Flaksprogramma biedt altijd een uniek extraatje. Bij het Flakswerken in Málaga is dat dit keer Spaanse les! Een uurtje per dag krijg je Spaanse les van een gerenomeerde taalschool. Optioneel kun je de frequentie hiervan aanpassen aan jouw werkschema!
hablas-espanol-flaks

 

Facilitator

Elmar Haker

Elmar Haker

Elmar is digitale marketeer en wordpress-specialist en heeft een grote passie voor reizen en ondernemerschap. Sinds enkele jaren ondersteunt hij – locatie-onafhankelijk – via internet zijn klanten vanaf de mooiste plekken op de wereld.

Founder van de volgende initiatieven
Global Talent Project: een initiatief om talentvolle creatievelingen in ontwikkelingslanden in de digitale spotlight te zetten.
Sum of Parts: een gezamenlijk initiatief in Utrecht om zelfstandige ondernemers bij elkaar te brengen om hun onderneming te versterken en te verbeteren.
Flaks: Met een groep gelijkgestemde ondernemers flexwerken op de mooiste plekken in de wereld en hen helpen een geraffineerde online marketing strategie te vormen om meer klanten te krijgen. Met Flaks helpt Elmar andere ondernemers het maximale uit zichzelf en uit hun onderneming te halen door online inkomsten te genereren en locatie-onafhankelijk te worden.

Wat deelnemers aan ons Nederlandse programma zeggen

De wisselwerking met andere ondernemers is zeer nuttig. Zien hoe anderen moeite hebben met iets wat ik goed kan en vice versa, daar elkaar mee helpen is echt heel waardevol!

Jeroen Postma

Een stok achter de deur voor als je motivatie even iets minder wordt en een energieboost op de momenten dat je dat nodig hebt. Door met een groep zelfstandigen elkaar scherp te houden vormen we meer dan de som der delen. Echt een aanrader!

Marijke van Es

Als schrijver ben ik meestal in mijn eentje bezig. Alle ideeën, maar ook de motivatie, moeten uit mezelf komen. Het uitwisselen met anderen heeft me veel gegeven. Het is een waardevolle training!

David Mulder

Goedkoper dan een gemiddelde vakantie – en nuttiger!

Welcome to Spain

Twee weken cursus EN Flakswerken? € 1200,-!

Voor twee weken een fantastische ervaring, inclusief een heel concreet resultaat voor je onderneming betaal je  € 1200,- excl BTW per programma (A of B). Deze actie geldt voor deelname aan één van de twee programma’s van 15 tot 29 juni. Het maakt niet uit welk programma je kiest in deze twee weken.

Geen cursus nodig? Ga mee op ‘Flexwerk vakantie’!

Voor mensen die geen cursus hoeven, maar wel mee willen Flakswerken is er ook de mogelijkheid om mee te gaan! Voor € 650,- excl BTW kun je twee weken mee op Flexwerk vakantie. Je krijgt dan nog steeds hetzelfde aanbod met alle extra’s, zoals het participeren in de ‘Sum of Parts’ bijeenkomsten en de Spaanse les, maar je doet niet mee aan de cursus online marketing of cursus website maken. Ideaal voor ondernemers die al wat verder zijn!

Let op: de vlucht naar Málaga moet je zelf regelen en kan goedkoop met Ryanair vanaf Eindhoven Airport. Maar hoe langer je wacht, hoe duurder die vlucht zal zijn!

Inclusief gratis e-course digitale marketing!

Deelnemers krijgen ook een gratis voorbereidende e-course zodat je in Málaga echt het maximale uit jezelf en het programma kunt halen. In de e-course gaan we onder andere in op het concreter maken van je doelgroep, het duidelijker neerzetten van je concept/onderneming en de digitale marketing die daarbij hoort.

 

Een groep van maximaal 10 personen

Om kwaliteit te kunnen leveren en zodat iedereen elkaar echt goed kan leren kennen bieden we dit pakket voor maximaal 10 personen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!  

Stel je plek veilig!

Zet die avontuurlijke stap en ga met ons mee! In Málaga ga je de tijd van je leven hebben, terwijl je gewoon door kunt werken onder een palmboom. Accommodatie, werkplek, een inspirerend programma EN gelijkgestemde ondernemers om het mee te delen. Dit wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Sterker nog: na dit avontuur wil je niet anders!

We hebben slechts plek voor maximaal 10 flakswerkers. Reserveer je plek dus snel, voordat deze kans op een onvergetelijke ervaring verkeken is!

Ook iets voor je vrienden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinedIn

Heb je vragen over Flaks werken in Malaga?

Geen tijd in juni?

Jammer! Je gaat echt iets heel gaafs missen… Gelukkig is alles nog niet verloren. Kom gewoon een andere keer mee naar één van onze bestemmingen! Wat dacht je van Flakswerken in september of oktober? Vraag nu alvast het gratis ebook aan om goed te kunnen starten met je online marketing!

 

elmarhaker-flaks

Door bewuste keuzes te maken en een ondernemende houding te hebben kun je ongelofelijk veel bereiken. Geld is al lang het doel niet meer, vrijheid, passie en op een zinvolle manier je brood verdienen des te meer!

Ik hoop je snel een keer te zien bij één van de Flaks-programma’s!

Like ons en blijf via facebook op de hoogte!

 

 

{a549ar3585}