Selecteer een pagina

In een maand tijd je leven compleet veranderen?

Ga met een groep gelijkgestemde ondernemers Flakswerken in Oeganda. Jij jouw laptop, wij regelen de rest
Flakswerken in Oeganda - Maart 2014

Gunstige tijdzone

Oeganda ligt in ongeveer dezelfde tijdzone als Nederland. Beter nog, als het in Nederland 9:00 uur ’s ochtends is, is het in Oeganda 11:00 uur ’s ochtends. Lekker rustig je dag beginnen dus!

Engelse taal

In Oeganda wordt Engels gesproken. Omdat we met ons programma ook graag iets willen bijdragen lokaal, maakt dit interactie met Oegandezen gemakkelijker.

Parel van Afrika

Oeganda is een prachtig land. Het heeft enorme nationale parken met uitgestrekte berglandschappen, meren, bossen en savannes. De beste maanden om naar Oeganda te reizen zijn januari, februari en maart. Heerlijk overwinteren dus!

Uitstekend internet

In Kampala, de hoofdstad van Oeganda, is goed en stabiel internet aanwezig. Dit geldt ook voor de meeste andere grote steden van Oeganda. Daarnaast kun je ook op je mobiel gebruik maken van 3G en zelfs 4G.

Veilig

Oeganda is een (relatief) veilig land. Natuurlijk kent het armoede en zijn er in het verleden verschrikkelijke dingen gebeurd, maar desondanks is de bevolking vriendelijk en zijn er steeds meer faciliteiten die onmisbaar zijn bij ontwikkeling.

Goedkoop

Het leven in Oeganda is een stuk goedkoper dan in Nederland. Daarnaast gaan we met een groep, waardoor we de kosten nog extra kunnen drukken!

Samen met gelijkgestemde ondernemers

Als zelfstandig ondernemer doe je ondernemen in eerste instantie alleen. Met jou valt of staat het concept. Toch is goede begeleiding in het begin van cruciaal belang om onnodige kosten en tijd te besparen. Bij het opstarten van je onderneming kunnen wij je daarom begeleiden bij het realiseren van jouw eigen website en een online marketingstrategie. Daarnaast helpen alle ondernemers die meedoen aan het programma tijdens regelmatige bijeenkomsten (naar het Sum of Parts model) ook elkaar om de doelen te behalen. Zo krijg je feedback van anderen en houd je elkaar scherp. Ook zoeken wij in het programma nadrukkelijk de verbinding met ondernemers in Oeganda. Zo kunnen nieuwe initiatieven ontstaan en blijf je geïnspireerd en gemotiveerd.

Regelmatig bijeenkomen en in dezelfde omgeving werken met gelijkgestemde ondernemers geeft me niet alleen veel energie, het zorgt er ook voor dat ik meer uit mijn onderneming kan halen. Samen helpen we elkaar stappen te zetten als ondernemer. Veel leuker dan alleen en effectiever!

Marijke van ES, deelnemer Sum of Parts

Leer van Oegandese ondernemers en elkaar

Wat wij bieden:

Uitstekende accommodatie

Een 1-persoons kamer op een top-locatie in Kampala met wifi, een gezellige omgeving, goede sanitaire voorzieningen en in de buurt van de gezamenlijke werkplek.

Comfortabele werkplek

In Kampala hebben wij een eigen werkruimte met perfect internet en gelegen naast de beste koffiebar van Oeganda!

Inspirerend programma

We willen nadrukkelijk focussen op de kwaliteit van jouw onderneming. We bieden daarom ook een programma naar het Sum of Parts model: regelmatige bijeenkomsten waarin alle ondernemers elkaar helpen met het behalen van de doelen.

Teambuilding weekend

Naast de eigen activiteiten die je kunt ondernemen met de andere flakswerkers, organiseren wij één onvergetelijk weekend waarin we gezamenlijk op avontuur gaan. Gezellig en nuttig!

Facilitators

Elmar Haker

Elmar Haker

Als digitale avonturier van de 21e eeuw richt Elmar zich op een combinatie van reizen en digitaal pionieren. Na een studie Economische Geografie en een paar jaar opdrachthoppen bij een junior detacheringsbureau in Utrecht startte hij Global Talent Project, een initiatief om talentvolle creatievelingen in ontwikkelingslanden in de digitale spotlight te zetten. Na een jaar rond de wereld reizen besloot hij definitief het wiel om te gooien en de overstap te maken naar de digitale sector. Inmiddels is Elmar een succesvol zelfstandige wordpress-specialist en digitale marketeer. Met de oprichting van Sum of Parts zet hij in op het bij elkaar brengen van zelfstandige ondernemers en het versterken en verbeteren van hun onderneming.

Als je ergens niet voor opgeleid bent, betekent dat nog niet dat je daar geen expert in kan worden. Ervaring is en blijft de beste leermeester en voor ondernemerschap bestaat geen betere opleiding dan het gewoon te doen!

Elmar Haker

Bas Foole

Bas heeft naast vele reisavonturen ook een achtergrond in autotechniek en antropologie.  Na de studie heeft hij succesvol een camperverhuur bedrijf gestart en verkocht. Momenteel is hij eigenaar van verschillende webshops en verkoopt hij diverse producten. Bas is hierdoor expert op het gebied van het online aanbieden en verkopen van producten via webshops. Daarnaast weet hij alles van google analytics en AdWords en hoe hier het meeste uit te halen.

Ook als je producten verkoopt kun je dit prima vanuit de andere kant van de wereld doen. Ik heb webshops in Frankrijk, Spanje en Italië en kan bijna alle processen inmiddels automatiseren!

Bas Foole

Wat deelnemers aan ons Nederlandse programma zeggen

De wisselwerking met andere ondernemers is zeer nuttig. Zien hoe anderen moeite hebben met iets wat ik goed kan en vice versa, daar elkaar mee helpen is echt heel waardevol!

Jeroen Postma

Een stok achter de deur voor als je motivatie even iets minder wordt en een energieboost op de momenten dat je dat nodig hebt. Door met een groep zelfstandigen elkaar scherp te houden vormen we meer dan de som der delen. Echt een aanrader!

Marijke van Es

Als schrijver ben ik meestal in mijn eentje bezig. Alle ideeën, maar ook de motivatie, moeten uit mezelf komen. Het uitwisselen met anderen heeft me veel gegeven. Het is een waardevolle training!

David Mulder

Heel maart Flakswerken in Oeganda: € 1270,-! (excl. BTW)

Voor het hele pakket betaal je nu in totaal € 1270,- exclusief BTW (€ 1536,70 inclusief BTW). Let op: de vlucht naar Oeganda moet je zelf regelen. Wij kunnen hierin wel adviseren, maar hoe langer je wacht, hoe duurder die vlucht zal zijn! 

Een groep van maximaal 10 personen

Om kwaliteit te kunnen leveren en zodat iedereen elkaar echt goed kan leren kennen bieden we dit pakket voor maximaal 10 personen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

  • Aantal deelnemers tot nu toe 20% 20%

Reserveer nu alvast je plek en krijg als eerste de mogelijkheid je in te schrijven!

We hebben slechts plek voor maximaal 10 flakswerkers en in maart 2014 hebben we een vol programma gehad. Zorg er dus voor dat je als eerste de kans krijgt mee te gaan! Inschrijving start ergens in oktober 2014, maar als je aangeeft dat je graag mee wilt kom je op de pre-sales lijst te staan en krijg je een paar dagen voor de echte inschrijving exclusief de mogelijkheid je plek veilig te stellen. 

Zet die avontuurlijke stap en ga met ons mee! In deze maand beleef jij een waanzinnig avontuur, terwijl je gewoon door kunt werken onder een palmboom. Accommodatie, werkplek, een inspirerend programma EN gelijkgestemde ondernemers om het mee te delen. Dit wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Sterker nog: na dit avontuur wil je niet anders!

Ook iets voor je vrienden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Kunnen jullie mij ook helpen met mijn website?

Dit kan zeker! Voor deelnemers is het mogelijk hulp te krijgen bij het maken van een professionele website en het bepalen van een digitale marketingstrategie. De extra kosten zijn € 997,- excl BTW en het resultaat is een soortgelijke website zoals je hier ziet. Wij kunnen maximaal 3 mensen deze extra dienst aanbieden in deze maand.

Ik ben (nog) geen ondernemer, mag ik toch mee?

Om ervoor te zorgen dat we met een groep gelijkgestemden op pad gaan zullen we iedereen die mee wil eerst kort even leren kennen (via skype). Op basis daarvan beslissen we of Flakswerken iets voor je is. Heb je nog geen onderneming, dan kan het toch zijn dat er redenen zijn dat je mee kan. Denk bijvoorbeeld aan iemand die op zoek is naar een niche om te ondernemen, of iemand die een project wil uitvoeren. Ook hiermee kunnen we je goed helpen!

Hoe luxe is de accommodatie?

Uiteraard is dit afhankelijk van wat je gewend bent, maar wij dragen er zorg voor dat de accommodatie schoon, comfortabel en plezierig is. Vanaf 10 januari gaan wij langs bij onze potentiële locaties en houden je daarvan op de hoogte. Mocht je uiteindelijk toch een luxere variant willen (bijvoorbeeld een 5 sterren hotel/resort), dan is dat uiteraard tegen meerprijs mogelijk en zullen we dat voor je regelen.

Van wanneer tot wanneer is het precies?

Het programma begint in het weekend van 1 en 2 maart 2014. Dat weekend leren we elkaar kennen en kun je rustig acclimatiseren. In het weekend van 29 en 30 maart ronden we het programma af en nemen we afscheid van elkaar met een  ’tot snel!’

Ik heb nog veel meer vragen!
Als je verder nog vragen hebt over het Flakswerken in Oeganda nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Tot mails!

Geen tijd in maart?

Jammer! Je gaat echt iets heel gaafs missen… Gelukkig is alles nog niet verloren. Kom gewoon een andere keer mee naar één van onze bestemmingen! Wat dacht je van Spanje in mei of juni…?

{a549ar3585}