Selecteer een pagina

Online Kennis Verkopen

Gefeliciteerd, je hebt kennis! En waar het vroeger nog best wel een uitdaging kon zijn om met willekeurige kennis ook geld te verdienen, is dat in deze tijd een stuk gemakkelijker. In wezen kun je spreken van een trucje, die, mits goed toegepast, de juiste personen naar jouw aanbod sturen. Dit trucje is er niet op gericht om je multimiljonair te maken, maar heeft als doel om jou als expert bekend te laten worden bij een hele specifieke doelgroep. Een doelgroep waar je idealiter een duurzame relatie mee opbouwt terwijl je ze helpt met jouw kennis.

op deze website zie je dit ’trucje’ in praktijk. We richten ons op een hele specifieke doelgroep, namelijk ondernemers die een omslag willen maken in hun leven en inkomsten kunnen genereren via internet. Je bent hier nog steeds, dus er is een goede kans dat jij tot onze doelgroep behoort. Dat betekent niet dat we je meteen gaan overladen met onze aanbiedingen en producten. Wat we met deze website willen is jouw inhoudelijke kennis geven over dit specifieke onderwerp zodat je zelf aan de slag kan.

Wij geven onze kennis dus gratis weg en als je het onderwerp interessant vindt zul je onze ’tips’ntricks’ willen blijven ontvangen. Hoe kunnen we dan verdienen? Goede vraag! Uiteindelijk is dit namelijk wel waar het om gaat: een inkomen genereren. Wij verdienen uiteraard pas op het moment dat relaties een dienst of een product van ons afnemen, maar voor die tijd is het veel belangrijker om diezelfde relaties ervan te overtuigen dat je waardevolle diensten levert en iemand daadwerkelijk kunt helpen met je kennis. Ons doel is dus om duidelijk te maken dat wij een expert zijn op dit onderwerp: Footloose ondernemen via internet.

Via onze blogs krijg jij relevante en inspirerende informatie over dit onderwerp, en je zou niet op onze mailinglist staan als je niet in eerste instantie al geïnteresseerd was in footloose ondernemen. Wij maken ons helemaal geen zorgen over het gratis weggeven van onze kennis. Op het moment dat je echt een serieuze stap wil maken om je leven positief te veranderen met een online onderneming, dan zul je ons weten te vinden. In de tussentijd helpen we je graag met kennis en inspiratie en gaan we graag in dialoog met je: wat werkt er bij jou? En waar loop je tegenaan? De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel en dat maakt het ook zo leuk: we zijn nooit uitgeleerd! Jij bent geïnteresseerd in het onderwerp waar wij gepassioneerd over zijn. Alleen daarom al helpen we je graag!

Het ’trucje’ om online duurzame en constructieve relaties op te bouwen met je doelgroep leren we je in ons ebook. Ook jij kunt op deze manier online relaties opbouwen met je doelgroep en als ‘expert’ in je niche bekend worden!