Selecteer een pagina

We hebben er de afgelopen maanden flink aan doorgesleuteld, maar nu is hij dan ook bijna af: onze Flaks website, het portaal waar avontuurlijke ondernemers hun kennis kunnen oppikken om footloose via internet inkomsten te genereren en hun leven te veranderen.

De mensen die ons kennen zullen niet heel verbaasd zijn dat deze website is ontstaan. Het was de stap die je wist dat zou komen. Bas is al jaren een succesvol online ondernemer door (onder andere) producten via internet te verkopen en Elmar weet er al maanden een nomadenbestaan op na te houden doordat hij zijn klanten – bij het maken van WordPress-websites en ondersteuning in de digitale marketing – volledig via internet kan bedienen. De vorm waarvoor wij hebben gekozen is misschien wel nieuw voor je. Wij willen namelijk onze kennis en ervaring met je gaan delen. En niet alleen dat, we willen dat jij met ons mee gaat op avontuur!

Op deze website delen we onze kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en willen we je de mogelijkheden laten zien die ook jij kunt benutten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van zowel onze (Oeganda)-avonturen als onze tips’ntricks, zodat jij ons zo snel mogelijk kan komen opzoeken!

Uiteraard zijn we benieuwd naar je mening over dit ‘Footloose’ ondernemen. Wat roept deze term bij jou op?