Selecteer een pagina

Flexwerken

Er even helemaal tussenuit terwijl je gewoon door kunt werken vanuit het buitenland. Een perfecte mogelijkheid om deze ‘levensstijl’ eens uit te proberen met andere ondernemers.

Netwerken

Samen met een groep gelijkgestemde ondernemers breid je je netwerk uit, worden nieuwe ideeën geboren en beleef je inspirerende weken. Een echte boost voor je onderneming.
A

Sport en Outdoor

Flaks wordt georganiseerd voor sportieve ondernemers met een “It’s not a business, but a way of life”-instelling. Samen gaan we kitesurfen, golfsurfen, mountainbiken, zeilen etc. Gaaf dus!

Eerstvolgende Flaks
10 t/m 24 mei Tarifa

De inschrijving is geopend! Klik hier voor alle informatie.

Blijf op de hoogte

Voornaam*
E-mailadres*
*Afmelden kan altijd, snel en gemakkelijk
dit veld niet invullen s.v.p.

flakslogo

Wat is Flaks?

Flaks betekent ‘geluk’ in het Noors. Het is opgericht met de gedachte dat ondernemers steeds meer locatie-onafhankelijk zijn en dat internet ook aanwezig is op de mooiste plekken van de wereld. Wij organiseren avontuurlijke flexwerkvakanties voor ondernemers die door willen blijven werken vanuit het buitenland.

Samen met gelijkgestemde ondernemers een onvergetelijke ervaring in een inspirerende en sportieve setting, terwijl je kunt flexwerken FLAKSwerken onder een palmboom. Dat is Flaks!

Jij regelt je laptop, wij regelen de rest!

Wat wij bieden

Sfeervolle Accommodatie

Flaks organiseert events altijd op een top-locatie, in een inspirerende omgeving, met goede sanitaire voorzieningen, een keuken, een woonkamer, en MET wifi. Inclusief ontbijt, lunch, onbeperkt koffie en frisdrank. Wij gaan voor niets minder dan de ‘wow’-factor.

Comfortabele werkplek

In of vlakbij de villa zorgen wij voor voldoende comfortabele werkplekken, zodat je altijd aan je project kunt werken. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om in de tuin of langs het zwembad je business te runnen of te brainstormen met de andere Flaksdeelnemers.

Inhoudelijk Programma

Omdat we allemaal een eigen onderneming runnen met verschillende doelen, hebben we inhoudelijke bijeenkomsten waarin we elkaars ondernemingsdoelen beter leren kennen en elkaar helpen en inspireren deze doelen te behalen.

Netwerk programma

Naast het Flakswerken organiseren we verschillende gezellige evenementen om het maximale uit het Flakswerken te halen en vooral ook op een leuke manier de mede Flaksers te leren kennen.

Sporten & Outdoor

Met Flaks willen we een groep van zoveel mogelijk gelijkgestemde ondernemers bij elkaar brengen. “It’s not a business, but a way of life” en daar hoort dus – naast de palmboombestemming – ook een super gave sport bij. Denk aan kiten, golfsurfen, zeilen en meer!

Inbegrepen in het Flaks-pakket

Praktische informatie

Ontbijt EN lunch

Samen uit eten

Werkplek met koffie/thee

Ondernemers gatherings

  • Iedere deelnemer wordt ‘gescreend’, zodat we zeker weten dat we met een toffe groep gelijkgestemde ondernemers gaan.
  • Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.
  • Vlucht en vervoer zijn niet inbegrepen. We zorgen dat de accommodatie op een top-locatie is en dat je zo vrij mogelijk bent wat betreft je reis-keuzes.
  • We zorgen altijd voor een ruime koelkast voor zelf meegebrachte drank/levensmiddelen en voor een locatie niet ver van een gezellige lokale bar.
  • Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten facebook groep voor dat event.
  • Als je je inschrijft krijg je meer informatie en de factuur. Je plaats is veilig op het moment dat de factuur betaald is.
  • Afhankelijk van de Flaks-locatie hebben we beperkte capaciteit. First come, first served!

Jouw Profiel

Je bent ondernemer

Je bent sportief

w

Je bent sociaal

Je bent avontuurlijk

Facilitators

Elmar Haker

Elmar is digitale marketeer en wordpress-specialist en heeft een passie voor reizen en ondernemerschap. Sinds enkele jaren ondersteunt hij – locatie-onafhankelijk – via internet zijn klanten vanaf de mooiste plekken op de wereld.

Founder van de volgende initiatieven
Global Talent Project: een initiatief om talentvolle creatievelingen in ontwikkelingslanden in de digitale spotlight te zetten.
Sum of Parts: een gezamenlijk initiatief in Utrecht om zelfstandige ondernemers bij elkaar te brengen om hun onderneming te versterken en te verbeteren.
Flaks: Met een groep gelijkgestemde ondernemers flexwerken op de mooiste plekken in de wereld en elkaar helpen en inspireren om de ondernemersdoelen te behalen in combinatie met een super gave (sportieve) ervaring.

Suzanne van der Veeken

Suzanne is reisblogger en duurzaam toerisme consultant. Ze wordt enorm enthousiast van alles outdoors en oceaan. Reeds 9 jaar reist, werkt en onderneemt Suzanne vanuit alle uithoeken van de wereld. Tarifa is nu haar basis speelplaats. Ze kan niet wachten vanuit dit paradijsje met jullie te ‘flaksen’.

Oprichter van DestinationXploration.com

Misschien een keertje mee?

Top! Vul hieronder je naam en emailadres in en we houden je op de hoogte!

Voornaam*
E-mailadres*
*Afmelden kan altijd, snel en gemakkelijk
dit veld niet invullen s.v.p.

Vind je dit gaaf? Deel het!

 

Programma 2015 bekend!

Het programma voor 2015 is bekend! Zorg dat je je op tijd inschrijft want de plaatsen zijn beperkt…

We zien je bij het volgende Flaks-event!