Selecteer een pagina

We zijn aangekomen in Kampala! Tijd voor een korte update. Allereerst natuurlijk voor de Flakswerkers die zich nu al ingeschreven hebben: het gaat gaaf worden! We hebben een fantastische werkplek en al verschillende mooie accommodatie-mogelijkheden.

Het flexwerken in Kampala

We hebben ons digitale kamp opgeslagen bij Bean@Work. Dit is een fijne flexwerkplek op een mooie locatie richting de groenere buurten van Kampala. Hier staan verschillende bureau’s en goede bureaustoelen en het beschikt over alle moderne kantoor-faciliteiten. Het internet is hier supersnel en we zitten meteen naast de beste koffiebar in Kampala: Bean Café! Samen met heerlijke (Nederlandse) belegde broodjes als lunch, maakt dit de ideale basis om een goede werkdag te hebben. Niet onbelangrijk daarbij is dat de medewerkers van Bean een buitengewoon hartelijke en gezellige groep vormen. Ernst en Lydia, de Oegandees-Nederlandse eigenaren, weten precies waar een goede flexwerkplek aan moet voldoen! Een warm bad om in terecht te komen en we kijken al uit naar het moment dat we hier samen met de flakswerkers kunnen zitten!

elmar-beanatwork

flakshuis

Onze accommodatie

We zijn de eerste week vooral bezig geweest met het vergelijken van opties en mogelijkheden. Niet in de laatste plaats voor de flakswerkers in maart. We zijn zeer tevreden met de mogelijkheden en doen uiteraard ons best om een combinatie van comfort, faciliteiten en goede locatie met elkaar te combineren. Hierover later meer! Wat onze eigen huidige accommodatie betreft: wij hebben onze intrek genomen in de relaxte Muyenga-wijk en zitten op dit moment in een luxe appartement met uitzicht op palmbomen en het Victoria meer in de verte. Niet slecht voor wat digitale zwervers!

Het Flakswerk-programma

We zijn nu met 5 ambitieuze Flakswerkers die in maart hard gaan werken aan hun concept, project en/of onderneming. Het is leuk om te zien dat de aanmeldingen inderdaad komen van ‘gelijkgestemden’: in dit geval avontuurlijke wereldverbeteraars die op zoek zijn naar zinvolle manieren om hun brood te verdienen. Over deze flakswerkers zullen we binnenkort meer vertellen!

Het programma bestaat momenteel uit 4 workshops en 4 intervisie-bijeenkomsten. In het programma gaan we steeds thematisch bezig met verschillende onderwerpen, geven we elkaar feedback en houden we elkaar scherp op het behalen van resultaten. De thema’s die we behandelen zijn vooral gefocust op ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en online marketing. Dit programma vindt plaats op iedere dinsdag en donderdag van 9:00 tot 10:30 uur.

 

En hoe zit het met het werk?

Ja, naast al de indrukken en avonturen komen we ook nog toe aan het maken van productieve werkdagen! Omdat wij klanten bedienen in de Nederlandse tijdzone kunnen we iedere dag altijd rustig beginnen. We staan namelijk 2 uur vroeger op dan de gemiddelde Nederlander! Als de werkdag in Nederland om 9 uur begint is het hier al 11 uur. Heerlijk om voor die tijd rustig met wat koffie van ons uitzicht te genieten of Kampala te verkennen! Klanten die ons direct willen spreken ondersteunen we via skype. Zeker als we bij Bean@Work zitten heeft dit totaal geen vertraging en een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben we hier overal beschikking over mobiel internet, waarmee we in de praktijk dus altijd bereikbaar zijn!

zwembad-peke

 


Wij weten het zeker: dit flakswerken gaat nog eens heel groot worden! 😉


 

Nu tijdelijk gratis ecourse!

Mensen die zich voor 1 februari aanmelden krijgen nu een gratis voorbereidende e-course zodat je in maart echt het maximale uit jezelf en het programma kunt halen. In de ecourse gaan we onder andere in op het concreter maken van je doelgroep, het duidelijker neerzetten van je concept/onderneming en de digitale marketing die daarbij hoort. Aarzel dus niet langer en ga met ons mee!

Vertel me meer!

Ook iets voor je vrienden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter